STERK IN COMPLETE STADSLOGISTIEK

Rederij KEES vervoert goederen voor mkb'ers. Over de Amsterdamse grachten in een duurzame elektrische schuit. En over land in onze bestelbussen (met koelinstallatie) op groengas of kleine elektrische vrachtvoertuigen. En zelfs op de fiets. Deze goederen slaan we voor hen op in onze hubs dichtbij de binnenstad.

Naast schoon en stil vervoer, ben je bij KEES dus aan het juiste adres voor:

Hubs

In de hubs van KEES vind je (tijdelijke) opslagruimte. Jouw goederen zijn bij ons in goede handen en wij leveren ze just in time bij jouw vestigingen of jouw klanten. 

Logistiek beheer

Goederen die je bij KEES laat aanleveren, laden wij over op onze elektrische schuit, lichte elektrische vrachtvoertuigen of bestelbussen op groengas. Je hebt er geen omkijken naar.

Voorraadbeheer

Met het digitale state-of-the-art voorraadsysteem van KEES weet je altijd exact hoeveel goederen er binnenkomen, hoeveel uitgeleverd worden en hoeveel je dus op voorraad hebt.

Orderpicking

Je vracht verdeelt KEES in het door jou gewenste aantal eenheden. Op maat verpakt en desgewenst voorzien van toegevoegde waarde. 

Offerte?

Van 1 pakje tot 100 pallets opslag. Van versproducten (koel) tot retourgoederen transport. Alles is mogelijk. KEES levert maatwerk. Bel ons met je vraag en wensen. KEES denkt mee, biedt de meest efficiƫnte oplossing en een scherp tarief.


Bel of mail ons: 

Telefoon: 020 - 705 1518

E-mail: info@rederijkees.nl

Of vraag een offerte aan via ons contactformulier.