Hoe KEES begon

Rederij KEES is opgericht in augustus 2013 als sociale firma: onze commerciële doelstelling gaat gepaard met een maatschappelijke opdracht. Hierin werken we samen met De Regenboog Groep. Samen creëren we werkplekken voor onze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, geven ze een duwtje in de rug en laten ze groeien. Zo kunnen mensen trainingen, opleidingen en cursussen volgen. Bijvoorbeeld om hun heftruckcertificaat te halen. Of om opgeleid te worden tot facilitair of logistiek medewerker. Het doel is mensen te laten doorstromen naar betaalde arbeid in een regulier bedrijf.

Code sociale ondernemingen

Sinds 2020 is Rederij KEES met trots toegelaten tot het Register Sociale Ondernemingen van de Code Sociale Ondernemingen. Sociaal ondernemen zit namelijk al sinds de oprichting diep geworteld in de bedrijfsfilosofie.

Lees hier meer over de Code

BRC-certificering

De BRC Opslag en Distributie norm richt zich op opslag- en transport. Wij zijn sinds 2022 gecertificeerd, wat betekent dat wij kennis hebben van voedselveiligheid en dat de producten in het proces van ontvangen, opslaan en distribueren in de juiste conditie worden gehouden.

Klik hier voor het certificaat

Offerte?

Van 1 pakje tot 100 pallets opslag. Van versproducten (koel) tot retourgoederen transport. Alles is mogelijk. KEES levert maatwerk. Bel ons met je vraag en wensen. KEES denkt mee, biedt de meest efficiënte oplossing en een scherp tarief.


Bel of mail ons: 

Telefoon: 020 - 705 1518

E-mail: [email protected]

Of vraag een offerte aan via ons contactformulier.