Dankzij een vaste groep bevlogen klanten, betrokken medewerkers en de investering van DOEN Participaties en een inhoudelijke samenwerking met logistiek dienstverlener Koninklijke Saan, kan Rederij KEES steeds meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek bieden. 

Rederij KEES werkt samen met de Regenboog Groep en Gemeente Amsterdam om mensen voor wie het lastig is om via de reguliere weg aan werk te komen op weg te helpen. De Rederij biedt zowel volwaardige arbeidsplaatsen als dagbestedingsplekken. De werknemers van KEES krijgen zo een duwtje in de rug. Ze leren structuur aan te brengen in hun leven en doen werkervaring op. 

Klanten

Partners

DOEN Participaties

DOEN Participaties is de investeringsmaatschappij van Stichting DOEN, het fonds van de Postcode Loterij. DOEN financiert voorlopers die met oplossingen komen voor een groenere, socialere en creatievere samenleving. 


Koninklijke Saan B.V.
Koninklijke Saan levert als ervaren logistiek dienstverlener de knowhow en de systemen, waardoor Rederij KEES verder kan professionaliseren en de scope kan uitbreiden met onder meer bouwlogistieke diensten. 

De Regenboog Groep
De Regenboog Groep is er voor mensen in Amsterdam en omstreken die het moeilijk hebben en nergens anders terecht kunnen. Zij leveren 'de jongens' bij ons aan die weer terug de arbeidsmarkt op willen en begeleiden hun in dit traject.

Offerte?

Van 1 pakje tot 100 pallets opslag. Van versproducten (koel) tot retourgoederen transport. Alles is mogelijk. KEES levert maatwerk. Bel ons met je vraag en wensen. KEES denkt mee, biedt de meest efficiƫnte oplossing en een scherp tarief.


Bel of mail ons: 

Telefoon: 020 - 705 1518

E-mail: [email protected]

Of vraag een offerte aan via ons contactformulier.